Tops zijn er in veel verschillende varianten, kleuren en maten. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan T-shirts, sweaters, blouses of bijvoorbeeld een colbert. In dit artikel bespreken we de 4-items die iedere vrouw in haar kast moet hebben hangen als het om tops gaat.

Wat zegt een top over jou?

De keuze voor je top kan veel over jou als persoon zeggen. Zo kun je bijvoorbeeld heel formeel en serieus overkomen door een colbert te dragen of heel losjes en naïef door een (te grote) sweater te dragen. In de meeste gevallen laat je het van de gelegenheid afhangen en hoe je wilt overkomen op de mensen om je heen.

 

  1. Een T-shirt – iedereen heeft wel een T-shirt in de kast hangen. Eigenlijk zijn deze overal wel geschikt voor. Je kunt ze aandoen tijdens een avondje stappen, maar ook wanneer je een formele vergadering hebt op het werk. Toepasselijk voor ieder moment dus!

 

  1. Bloesjes – mannen zijn dol op vrouwen die een bloesje dragen. De bloesjes zijn in vele verschillende kleuren verkrijgbaar en stralen gewoon iets uit. Eigenlijk kom je altijd goed voor de dag wanneer je een bloesje aan hebt.

 

  1. Sweaters – met een trui kun je heel nonchalant overkomen of juist heel netjes. Er zijn zoveel verschillende truien verkrijgbaar dat het echt van de trui af hangt. Een trui of een vest? Zeker doen!

 

  1. Tanktop – een tanktop is natuurlijk niet geschikt voor elke gelegenheid, maar het zit gewoon lekker. Helemaal bij warm weer is het prettig om een tanktop te dragen. Wij houden je niet tegen én met een lekker kleurtje door de zon staat het je harstikke sexy!

 

Wij kunnen er van alles over zeggen, maar uiteindelijk moet je natuurlijk gewoon zelf kiezen wat het beste bij je staat. Dat weet jij namelijk als geen ander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *