Een T-shirt zegt meer dan duizend woorden. Sommige vrouwen zijn hier van op de hoogte en andere vrouwen weten hier minder goed mee om te gaan. Toch is het altijd een kunst om er voor te zorgen de kleding goed bij jou als persoon past. In dit artikel gaan we kijken welke kleding het beste bij jou past.

 

Er kan een verschil zitten tussen hoe je over wilt komen en hoe je echt bent. Probeer je door middel van kleding anders over te komen of past deze kleding echt bij jou als persoon? Als we het over kleding hebben, speelt een T-shirt een belangrijke rol in de zin van hoe een persoon eruit ziet en overkomt op de rest.

Welk T-shirt past bij jou?

Om deze vraag na te gaan, moet je eerst goed weten wat je wilt. Ben je tevreden met de persoon wie je bent of zou je graag anders over willen komen? Met dit laatste is niks mis, alleen je zult wel eerlijk tegen jezelf moeten zijn.

 

Als je eenmaal weet wie je bent of weet wie je wilt zijn, kun je op basis daarvan de zoektocht naar een goed passende T-shirt beginnen. Kies je voor lange mouwen of ga je liever voor korte mouwen? Ga je voor een donkere kleur of een lichte kleur? Ga je voor een prent of prefereer je een T-shirt zonder prent? Er zijn genoeg vragen te beantwoorden voordat je begint met shoppen.

 

Ook zegt de lengte van het T-shirt veel over je. Kies je voor een langer T-shirt dan straal je naïviteit en nonchalance in positieve zin van het woord uit. Draag je een korter shirtje (welke je deze zomer meer gaat zien) dan kom je zelfverzekerd en sexy over. Hoe wil jij overkomen? Een leuke materie om over na te denken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *