Op het eerste zicht, lijkt het of mannen en sieraden een slechte combinatie vormen. Wanneer we het hebben over vijftig en zestig jaar geleden, dan was dat zeker het geval. Mannensieraden zijn tegenwoordig niet alleen veel makkelijker te vinden. Mannen sieraden zijn ook helemaal in en mannen sieraden kopen, is gewoon leuk!

Mannensieraden: een overzicht

Mannen sieraden kopen was nog nooit zo makkelijk, en toch moeten we even nadenken wanneer we aan mannensieraden denken? Welke mannen sieraden bestaan er zo allemaal?

Manchetknopen

Manchetknopen zijn wellicht de meest klassieke mannensieraden. Het is best mogelijk dat vele heren ze niet eens als mannen sieraden beschouwen, en toch zijn ze dat wel. Een mooie manchetknoop geeft je overhemd een bijzondere toets en een goed paar manchetknopen gaat een leven lang mee zeker wanneer het voorbehouden wordt voor speciale aangelegenheden.

Dasspelden

Dasspelden zijn een andere formele en chique klassieker waarbij we niet stilstaan dat het hier wel degelijk over mannen sieraden gaat. Dasspelden geven je klassieke outfit net dat ietsje meer. Wanneer je nadenkt over mannen sieraden kopen, doe je er goed aan om ook eens aan dasspelden te denken. Zo kun je ervoor zorgen dat je echt in stijl gekleed loopt tijdens die bijzondere gelegenheid!

Armbandenmannen-armbanden

Armbanden voor mannen. Ook dit zijn mannen sieraden die veel verkocht worden. Mannensieraden kunnen er heel robuust uitzien en met een goed gekozen mannenarmband, ben je er zeker van dat je mannelijkheid met het juiste sieraad voor mannen geaccentueerd worden. Of je nu kiest voor massieve armbanden of kabelarmbanden, armbanden zijn de mannen sieraden bij uitstek om tej kopen.

Halskettingenmannen-ketting

Halskettingen als mannen sieraden kopen. Sommige mannen staan er wellicht nog altijd een beetje huiverig tegenover. Wij willen je alvast proberen te overtuigen van het tegendeel. Halskettingen zijn wel degelijk mannen sieraden. Wie niet houdt van de traditionele gouden halskettingen voor mannen, kan altijd de voorkeur geven aan andere materialen voor mannensieraden zoals hout, rubber en textiel. Zo kun je met mannensieraden je echte persoonlijkheid naar voren laten komen.

Oorbellenmannen-oorbellen

Voor sommige mannen is de gedachte aan mannen sieraden kopen alleen al een cliché. Dit is zeker het geval wanneer het over oorbellen gaat. En toch zijn dit wel degelijk stoere mannen sieraden waarvan je de kracht die ervan uitgaat zeker niet mag onderschatten. De tijd dat deze mannensieraden alleen geassocieerd werden met zeerovers en andere piraten, is al lange tijd vervlogen.

Mannen sieraden kopen kan soms een uitdaging lijken. Toch zijn er meer mannensieraden dan je eerst zou denken.

Door Derck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *