Het begrip ‘een gebreide jurk’ is zeer uiteenlopend. Zo kun je denken aan een wollen jurk gebreid door oma of aan de moderne wollen jurken van deze tijd. Wat het ook mag zijn, in de meeste gevallen heeft het één ding gemeen: de jurken zijn van wol gemaakt.

 

In dit artikel gaan we de rollen eens omdraaien. Normaliter doen wij altijd alsof we het allemaal al weten. Maar vandaag, in dit artikel, ga jij ons jouw mening verkondigen. Het wordt tijd om de rollen eens om te draaien..

Wat vind je van de stof wol?

De meeste gebreide jurken zijn gemaakt van wol. En de meeste mensen hebben daar hun mening over. Ze vinden het kriebelig of ouderwets. Ze vinden het te warm of uit de mode. Iedereen heeft zijn eigen mening. Wat vind jij van de stof wol?

De nieuwste soorten wol

Terwijl jij nog over de vorige vraag loopt na te denken, geven we jou informatie over de nieuwste soorten wol. De stof wol begint langzamerhand namelijk steeds populairder te worden. Het is een ecologische stof die gecombineerd wordt met andere stoffen. Deze combinatie zorgt ervoor dat wollen jurken niet meer kriebelen, te warm of te zwaar zijn om te dragen.

Wat vind je van een wollen jurk?

Ooit over een wollen jurk nagedacht? Of heb je er eentje in de kast hangen? En de laatste vraag, wat vind je van een wollen jurk?

 

Uiteraard kunnen wij niet afsluiten zonder onze mening gegeven te hebben. Bij een groot deel van de vrouwen staat een wollen jurk ontzettend leuk! Het kan de look compleet veranderen en daarbij is het natuurlijk een goed product om de winter door te komen. Ook heb je tegenwoordig genoeg wol soorten, die minder kriebelen waardoor de jurk een stuk aangenamer aanvoelt.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *