flash-tattoo-goudSpirituele motieven

Spirituele motieven zijn populaire motieven voor gouden hangers en mogen niet ontbreken in het gamma van Ikbensieraden.nl. Je kan kiezen uit alle populaire spirituele motieven: Yin – Yang, kruisje, pentagram, davidsster, veren, dromenvanger, vredesteken. Wat ook je spirituele overtuiging of religie is, met een flash tattoo goud kun je alle richtingen uit. Voor wie reiki beoefent of een andere vorm van alternatieve geneeskunde, kun je hier ook diverse helende symbolen terugvinden. Het is eigenlijk niet zo verbazingwekkend dat deze helende symbolen onder de vorm van een Flash tattoo goud. Flash tattoos van Ikbensieraden.nl beschadigen de huid niet en zijn daarom compatibel met healing.

Etnische motieven

Etnische motieven komen vaak voor bij klassieke tattoos. Ze werden nu ook opgenomen in ons gamma van Flash tattoo goud. Je kunt hier kiezen uit tribals, Egyptische, Afrikaanse, Arabische, Japanse, Chinese of motieven uit andere oosterse landen. Waar je interesses ook liggen, Ikbensieraden.nl zorgt ervoor dat iedereen het motief vindt dat bij hem of haar past.

Feestelijke flash tattoo goud

Hou je van feesten, dance en trance? Ook dan kan Ikbensieraden.nl ervoor zorgen dat je de gepaste motieven in goud op je lichaam kan aanbrengen. Hiermee ben jij zeker de ster van het feest. De Ibiza motieven kunnen het best omschreven worden als een crossover tussen spirituele motieven en dance motieven. Je kunt deze ook gebruiken in combinatie met halsketting motieven. Hiermee ga je al feestend de nacht in. Op zoek naar gouden flash tattoos kijk dan eens op Ikbensieraden.nl

Door Derck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *