Paul’s Boutique is een internationaal premium accessoires merk met een unieke persoonlijkheid en een onderscheidend DNA. Ze laten zich inspireren door de Londense straatcultuur en creëren geraffineerde en stijlvolle producten van hoge kwaliteit met een edgy kant. De naam van het merk is dan ook een verwijzing naar het iconische album van de Beastie Boys.

00008686lansdown_alexandra_neon_yellow_navy_a

Paul Slade, de creative director, startte het iconische tassen merk in de Londense Portobello Road market in het jaar 2000. Het werd snel erg populair dankzij de gedurfde en eye catching designs. Al snel waren de dames accessoires te zien aan de arm van menig mode kenner en beroemdheden.

De huidige collecties borduren voort op Paul Slade’s voorliefde voor eigenzinnige prints, futuristische designs, en moderne trends. Dynamische vormen en kleurtinten, gecombineerd met een hedendaags randje definiëren de unieke Paul’s Boutique twist.

Vandaag de dag bestaat Paul’s Boutique 16 jaar en blijft het groeien. Naast een succesvolle online presence wordt Paul’s Boutique verkocht via een groot aantal retailers in Europa, Azië, het Midden-Oosten, en Zuid-Afrika.

Paul’s Boutique bij JHP Fashion

Ook in Nederland wordt het Londense dames accessoires merk steeds populairder. JHP Fashion is retailer voor Paul’s Boutique in Nederland. De nieuwe zomercollectie zit vol met vrolijke prints. Vooral de palmprint en de navy stripes keren vaak terug dit seizoen. Ook de traditionele “old school” rugzak keert terug.

Bezoek de website van JHP Fashion voor de laatste collecties tassen en accessoires van Paul’s Boutique. Naast de handtassen met unieke prints hebben zij ook portemonnees en rugzakken.

Door hesselmid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *