In de lente/zomer van 2015 zien we de trend dat armbanden steeds meer mogen opvallen. Ze worden robuuster en de materialen die gebruikt worden zijn een stuk grover. Ook is de sluiting in sommige gevallen wat groter geworden.

Een armband is een must-have accessoire voor elke vrouw. Niet alleen de vrouwen dragen tegenwoordig armbanden maar ook modebewuste mannen. Een armband maakt je outfit compleet en is daardoor onmisbaar.

bohemiam-stijl

Materialen in sieraden en accessoires

Populaire materialen zijn steeds vaker de natuurlijke materialen. Hout, steen, touw, goud, zilver, veren en leer zijn veel gebruikte materialen als het om armbanden gaat.

Modekleuren 2015

Veel zachte tinten waaronder pastelkleuren zijn helemaal de trend van 2015. De enige felle kleuren zien we terug in armbanden. De outfit komt verder rustig en zacht over. Ook het interieur wordt door designers warm aangekleed.

zomerkleuren-2015

mode-2015Aardbeienijs-roze is een populaire kleur. Tangerine is een kleur welke vermengd is met manderijn-oranje en custard geel waarbij het een zachte kleur is geworden. Ook is klassiek blauw, welke niet te licht en niet te donker is, een veelgebruikte kleur omdat deze zich makkelijk laat combineren met andere kleuren. Marsala is een mengsel van wijnrood, roze en bruin waardoor een mooie zachte pasteltint ontstaat. Deze kleur kan goed met lichtgrijs, aquamarijn of lichtgrijs worden gecombineerd.

Lucite groen is een rustige groene kleur welke een pastelversie is van turquoise. De kleur kan goed gecombineerd worden met scuba blauw of classic blue. Gletsjer grijs is een zachte grijstint welke zich eigenlijk goed met alle andere kleuren laat combineren. Toasted almond is een amandel-achtige kleur welke zeer goed met aardbeienijs-roze te combineren is. Custard geel is een prachtige zomerse kleur welke zonnig en zacht is. Scuba blue is een blauw kleur welke je terug ziet komen in de zee op parelwitte stranden. De kleur welke naar turquoise neigt is absoluut geen saaie kleur.

 

 

 

 

ibiza-stijl-schoenenIbiza Stijl

Ibiza stijl is helemaal in deze zomer. Opvallen mag zeker. De Ibiza Stijl mode kenmerkt zich door truitjes waarbij een schouder bloot is, franjes aan schoenen en topjes, een ketting in het haar (indian style) en wat meer kleur in de sieraden.

 

 

 

Bohemiam sieraden

bohemiam-sieradenOok zijn Bohemiam sieraden erg populair. Oorbellen met veertjes, kettingen met franjes, armbanden waar zilveren bedels en leer in zijn verwerkt en smaragd (turquoise stenen) zijn in. Ook zijn veren en schelpen een veel gebruikt onderdeel in de armbanden, kettingen en oorbellen. Bij ringen zien we een nieuwe trend opkomen waarbij de armbanden door middel van een ketting aan een of meerdere ringen wordt verbonden.

 

 

Door admin

Een gedachte over “Modetrends 2015”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *