Gouden bruidsjuwelen wilt toch iedereen!

Dit seizoen zijn de gouden bruidsjuwelen weer helemaal in! Vooral in combinatie met de verschillende edelstenen wordt er een run verwacht op de gouden bruidsjuwelen dit seizoen. Zowel met zilveren als met de gouden bruidsjuwelen is het zo dat een beetje kleur in de bruidsjuwelen altijd erg goed is, maar er moet wel rekening gehouden met de bruidsjurk. Deze mag natuurlijk niet afgebroken worden door de bruidsjuwelen van de bruid.
trouwen
Wanneer je door het scala van keuzes eenmaal besloten hebt dat je de voorkeur geeft voor gouden bruidsjuwelen dan dien je ook nog te kiezen voor de lengte en rekening houden met de laatste ontwikkelingen in de mode wat betreft trendy sieraden. Eén manier om hiermee goed om te gaan is gewoon om het heel simpel te houden. Je kan bijvoorbeeld kiezen om de ketting, de armband, de oorbellen of zelfs de sieraden in je kapsel weg te laten. Een finishing touch kan alsnog gegeven worden door bijvoorbeeld heel subtiel alleen een bloem in je kapsel te dragen. Op deze manier leg je de nadruk op je prachtige bruidskapsel en niet zo zeer op je juwelen die je tijdens je bruiloft draagt.

De beste manier om te zien of je wel of niet bruidsjuwelen zou moeten dragen in combinatie met je bruidsjurk is door heel simpel de bruidsjuwelen uit te proberen met je jurk. Op deze manier ben je dus perfect voorbereid en kan je ervoor zorgen dat het plaatje helemaal compleet gemaakt wordt en dat je geld goed besteed wordt. Het zou natuurlijk zonde zijn als je er op de ochtend van de mooiste dag van je leven erachter komt dat je bruidsjuwelen niet staan bij de bruidsjurk die je al maanden eerder hebt uitgekozen.

Over het algemeen moet je heel goed je best doen om met gouden bruidsjuwelen kat in de zak te kopen. Gouden bruidsjuwelen zijn gemaakt om een persoon en in dit geval de bruid er nog beter uit te laten zien. Denk er wel aan dat het nooit ten koste moet gaan van de bruidsjurk dit is toch het meest belangrijke kledingstuk voor de bruid op haar bruiloft. Voor meer kan je terecht bijvoobeeld bij Elnora

Door Jen78

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *