Wat hebben we genoten afgelopen zondag! Op de Modefabriek, de tweedaagse vakbeurs waar fashion labels hun nieuwe collecties presenteren, hebben we een preview gekregen van de herfst/wintercollectie 2016!

Modefabriek aw16Uiteraard waren onze huidige merken als Alix the label, It’s Given, Jane Lushka, MET Jeans, 2nd One en NU Denmark vertegenwoordigd en hebben we ruimschoots de tijd genomen om de geweldige collecties te bewonderen. We hebben briljante RockBabe items gezien en kunnen niet wachten tot we deze volgende maand kunnen orderen. Helaas kunnen we ze nog niet met je delen, maar kunnen je wel alvast vertellen dat je volgende winter zeker gaat ‘rocken’! Wel zijn de eerste items van de zomercollectie van deze geweldige merken als binnen. Je vindt ze op rockbabe.nl.

 

Naast onze huidige merken hebben we ook enkele nieuwe parels gevonden. We zijn superblij dat we het merk Dry Lake uit Stockholm aan onze collectie kunnen toevoegen. Dit mooie merk is vooral bekend van haar geweldige jurkjes en die hebben we dan ook voor je ingekocht. Ook de blouses zijn super. Mooie kwaliteit, zachte materialen en vrouwelijke vormen met een edgy twist. We zijn benieuwd wat je er van gaat vinden!
Modefabriek aw16
Dan is ons oog ook gevallen op het merk Berna Italia, een stoer merk uit Italië. Dit merk produceert de collecties kort voor uitlevering. Op die manier kunnen ze maximaal inspelen op de laatste fashion trends waardoor kun collecties altijd helemaal up to date zijn. We kunnen je dan ook niet vertellen hoe de wintercollectie 2016 er uit gaat zien, maar wel dat de zomercollectie die we nu op de Modefabriek hebben gezien helemaal in ons straatje past!

Het was een gezellige, inspirerende dag en we gaan er voor zorgen dat we de juiste items voor je scoren!

Door rockbabe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *