[ad_1]

Zomerkleding voor op het werk

Het is zomer, het kwik stijgt en we hebben zin om luchtige kleding te dragen. Maar wat draag je naar je werk zonder dat het té casual of ongepast wordt? Met deze tips draag je zomerkleding netjes op het werk.

Kies voor lichte stoffen

Op warme dagen zijn lichte en ademende stoffen onmisbaar. Kies voor katoen of linnen om koel te blijven. Vermijd synthetische stoffen die niet ademen, waardoor je snel gaat zweten en er onfris uitziet.

Draag een pantalon

Een nette pantalon is een klassieker voor op kantoor en kan ook tijdens warm weer gedragen worden. Kies voor een model van lichte stof en combineer het met een blouse of top voor een luchtige look.

Maak het af met accessoires

Accessoires zijn de perfecte manier om je look net iets extra’s te geven. Kies bijvoorbeeld voor een statement ketting, een mooie riem of een tas van natuurlijk materiaal. Zo maak je je outfit af zonder dat het te druk wordt.

Draag een blazer

Een blazer is perfect om over je zomerse outfit te dragen om er net wat gekleder uit te zien. Kies voor een model van lichte stof en draag het over een blouse of top.

Draag open schoenen met mate

Op warme dagen is het verleidelijk om open schoenen te dragen, maar let op dat je niet te casual wordt. Kies voor schoenen met een dichte neus en hiel, zoals pumps of loafers. Als het echt te warm is voor dichte schoenen, kies dan voor sandalen met een nette uitstraling.

Met deze tips draag je zomerkleding netjes op het werk en blijf je koel en comfortabel tijdens warm weer. Vergelijk jouw opties en kijk wat het beste aansluit bij jouw wensen en jouw bedrijf.
[ad_2]

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *