zakelijke-jurkWordt het eens tijd om verrassend voor de dag te komen op het werk? Iets dat je collega’s totaal niet van je verwachten? Laat zien dat je lef hebt en ga voor een zakelijke jurk. Uit onderzoeken blijft dat mannen en vrouwen in zakelijke kleding serieuzer worden genomen en een professionelere uitstraling hebben. Durf jij het aan?

 

Let’sbe different
‘Het wordt tijd om al die gewone kleren van je aan de kant te gooien. Die heeft iedereen nu namelijk wel een keer gezien. Het is tijd voor iets anders!’

Hoe zit het nu echt?

Nee, de meeste mensen denken niet op deze manier. Door hun kledingstijl volledig op de schop te gooien, zijn ze bang om door de mand te vallen. Het voelt als een stap buiten hun comfort zone, die ze liever vermijden. Dan kun je denken wat een ‘angsthazen’, maar uiteindelijk behoren de meeste vrouwen tot deze categorie.

zakelijke-jurken

We kunnen ons best onzeker voelen over onze kledingstijl en waarderen de mensen dan ook die hier geen last van hebben. Maar laat één ding duidelijk zijn; wat hun kunnen, kan jij ook!

Het is tijd om te veranderen!

Wacht eens. Lees die laatste zin nog eens goed door. Het is helemaal niet zo moeilijk als je denkt. De mensen op het werk zijn namelijk helemaal niet met jou bezig. Die maken zich niet zo druk om wat van kleren jij draagt.

jurk-zakelijk

Je zult zien wanneer je met een andere kledingstijl op het werk verschijnt dat de meeste collega’s een aantal positieve opmerkingen zullen maken. Er zijn veel mensen die niet van deze aandacht houden. Na een aantal keer dragen hoor je er niemand meer over en kom je erachter hoe makkelijk het eigenlijk is om eens plotseling totaal iets anders te dragen. We kunnen maar één ding zeggen en dat is; go for it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *