urban-jeansWie er trendy uit wilt zien, en zeker met de laatste mode mee wilt gaan, moet in het bezit zijn van een of meerdere speciale urban spijkerbroeken. Hoe ze eruitzien en hoe je ze herkend, dat lees je hieronder.

 

Wat zijn special jeans

Speciale jeans zijn spijkerbroeken die er anders uitzien dan de traditionele spijkerbroek, die je wellicht nog wel in de kast hebt hangen. De kenmerken van een speciale jeans is dat hij gescheurd kan zijn, een laag kruis kan hebben, een opvallend kruis kan hebben, rebels kan hebben (rafels), en veel gaten en versieringen zoals lapjes en merk emblemen.

 

Verschillende looks

Een speciale urban spijkerbroek kun je in verschillende looks verkrijgen zoals een roestige look, een bleached sand look, gewoon gebleekt, en scratched. Om je ideale outfit samen te stellen, heb je natuurlijk meerdere speciale jeans nodig!

 

Waar kun je zo’n opvallende spijkerbroek kopen

Sommige winkels hebben enkele speciale jeans in het assortiment zitten, maar wil je echt wat te kiezen hebben, dan moet je zeker naar de Urban Jeans Store gaan!

 

De Urban Jeans Store is een online shop welke zich eindelijk wel eens alleen focust op alleen mannenmode. Het aanbod in herenkleding is in Nederland toch al vrij beperkt en daar speelt deze speciaalzaak handig op in. Ook de mannen willen er graag goed bijlopen, en dat is geen probleem wanneer je jouw jeans besteld bij de Urban Jeans Store. Helaas kun je de kleding alleen online bestellen, maar je hebt de kleding wel snel in huis, en bent minder tijd kwijt aan shoppen. Bestel je voor 18.00 uur, dan heb je in 9 van de 10 gevallen je special jeans de volgende dag al in huis. Zoek je nog een leuk cadeau voor een vriend, dan laat je de bestelling gewoon inpakken!

 

Vanaf nu weet je dus waar je moet zoeken voor een speciale jeans!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *