panty-kleuren
Niets is zo klassiek als een panty. Toen de panty voor het eerst op de markt kwam, was het vooral de handige opvolger van de nylonkousen. Vanaf de introductie van de panty was het gedaan met jarretels en gingen we met zijn allen panty’s kopen. Eerst was het al heel wat dat behalve panty’s in vleeskleur ook panty’s in wit, bruin en zwart verkocht werden. Nadien maakten we gelukkig kennis met panty’s in allerlei in het oog springende felle kleuren, wat ons leven sowieso wat minder saai maakte. Al gauw kon je als vrouw zonder de panty de deur niet meer uitkomen. Al zeker niet wanneer je een kantoorbaantje had in de jaren ’60. Dan was zonder panty aan de deur uitkomen, helemaal ‘not done’.

Panty kopen? Vroeger en nu

De panty als product heeft zeker zijn ups en downs gekend. Momenteel is de panty weer helemaal in, en kunnen we er weer niet genoeg van krijgen. Maar, dit is niet altijd zo geweest. Er ligt een tijd achter ons tijdens de welke we ons maar niet genoeg konden afzetten tegen de panty. Zo’n 30 jaar geleden liepen we met zijn allen liever in blote benen onder een rok. Maar nu is de panty weer helemaal in en kleurt hij als het ware onze dag.

Panty’s in geuren en kleuren!panty-mode

Gelukkig staat de mode niet stil. Belangrijke modetrends hebben er gedurende de laatste jaren voor gezorgd dat we met zijn allen weer allemaal panty’s gingen dragen. Natuurlijk dragen we nog steeds vleeskleurige panty’s, bruine panty’s en zwarte panty’s. Die gaan echt al jarenlang mee en zullen waarschijnlijk nooit helemaal uit het modebeeld verdwijnen. Het zijn trouwens prima basisstukken die perfect passen in een klassieke damesgarderobe. Moderne panty’s maken eerder deel uit van bepaalde trends. Deze trends voor de panty en waar we panty’s kopen, leggen we graag aan je uit.

Modieuze panty’s

Ook online kun je modieuze panty’s kopen. Zo zijn er panty’s met ruitmotief, decoratieve naden, stippen, netpanty’s en bonte panty’s. Sommige zijn pikant, andere zijn gewoon schattig. Sommige modestijlen zoals de Japanse Kawaii mode hebben de panty weer helemaal in de kijker gezet. Met je panty kun je meer dan je benen bedekken. Je kunt er vooral je persoonlijkheid mee in de kijker zetten. Zelfs klassiek ogende panty’s hebben meer motieven dan dat je jaren geleden voor mogelijk gehouden zou hebben. Panty’s zijn verrassend veelzijdig en daarom is het geen wonder dat we met zijn allen nog steeds panty’s kopen! Ben jij op zoek naar een panty kijk dan snel hier: http://www.ikbensieraden.nl/panties/

panty-kopen

Door Derck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *