[ad_1]

De juiste pasvorm

Een van de belangrijkste kledingtips voor een slanker silhouet is het kiezen van de juiste pasvorm. Dit betekent niet dat je jezelf in te strakke kleding moet wurmen, maar eerder dat je kleding moet dragen die je figuur flatteert.

Zo zijn aansluitende kledingstukken vaak een betere keuze dan oversized items. Kies bijvoorbeeld voor een strakke skinny jeans in plaats van een baggy boyfriend jeans. Ook items met een hoge taille kunnen je figuur mooi vormgeven.

Kleuren gebruiken

Kleuren kunnen een groot verschil maken in hoe slank je oogt. Zo laten donkerdere kleuren je figuur slanker lijken dan lichtere kleuren. Dit betekent niet dat je alleen maar zwarte kleding moet dragen, maar wel dat je beter kunt kiezen voor donkerdere kleuren in plaats van (fel)wit of pasteltinten.

Daarnaast kan het slim zijn om te kiezen voor verticale strepen in plaats van horizontale strepen. Verticale lijnen creëren namelijk een slanker effect doordat ze het oog naar boven leiden.

Materiaal en textuur

Ook het materiaal en de textuur van je kleding kunnen een verschil maken in hoe slank je oogt. Kies bijvoorbeeld voor stoffen die mooi langs je lichaam vallen, maar niet te strak of te stug zijn.

Daarnaast kan het slim zijn om te experimenteren met verschillende texturen. Zo kan een outfit met verschillende texturen en lagen een slanker silhouet creëren dan een outfit met alleen maar één type stof.

Accessoires

Ook accessoires kunnen helpen bij het creëren van een slanker silhouet. Zo kunnen hoge hakken je figuur verlengen waardoor je slanker lijkt. Kies wel voor schoenen die comfortabel genoeg zijn om langere tijd op te lopen.

Ook accessoires zoals sjaals en kettingen kunnen helpen om het oog af te leiden van eventuele probleemgebieden. Draag bijvoorbeeld een statement ketting om de aandacht naar je hals te trekken in plaats van naar je buik.

Conclusie

Met deze kledingtips kun je gemakkelijk een slanker silhouet creëren. Het draait allemaal om de juiste pasvorm, kleurgebruik, materiaal en textuur en accessoires. Door hiermee te spelen kun je jezelf zelfverzekerder voelen en er fantastisch uitzien, ongeacht je figuur.
[ad_2]

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *