jersey-jurkDe jersey jurk kan een comfortabele toevoeging zijn aan je kledingkast. De jurken zijn voor veel verschillende gelegenheden geschikt. Zo kijkt niemand je raar aan wanneer je met je jersey jurk naar het werk gaat of er een avondje mee gaat stappen. Toch zijn er een aantal do’s en don’ts waar wij je graag van op de hoogte stellen.

1. do – neem altijd een jurk die bij je figuur past

Ieder mens heeft een ander figuur. Ben je bewust van jou figuur? Probeer hier dan de juiste pasvorm bij te vinden, zodat de jurk niet te strak of the wijd zit.

2. don’t – hang nooit teveel accessoires aan je lichaam

Sommige vrouwen willen wel eens teveel sieraden en andere gekkigheid aan hun lichaam hangen. Dit is een absolute don’t, want je wilt natuurlijk niet als een kerstboom voor de dag komen. Misschien is dit woordgebruik een beetje overdreven, maar een paar accessoires is meer dan genoeg. Wanneer je teveel accessoires draagt, heeft niemand meer aandacht voor de mooie jurk die je draagt.

3. don’t – vergeet niet om de juiste onderkleding te kiezen

De onderkleding is bepalend voor de gehele uitstraling. De bh die je draagt, is een belangrijke factor voor de onderkleding. Soms heb je geen geschikte bh in huis om die ene jersey jurk te dragen. Als je hiervan op de hoogte bent, kun je misschien beter een nieuwe bh erbij komen. Dan weet je zeker dat je goed zit.

4. do – match de kleur van je schoenen met je jurk

Voor de totale look is dit een belangrijke do. De kleur(en) van je jurk moeten aansluiten op de kleuren van je schoenen. Je schoenen kunnen een outfit namelijk maken of breken. Gelukkig hebben wij vrouwen een heleboel schoenen op voorraad en zit er altijd wel een kleur bij die goed bij je jurk past.

jersey-jurken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *