Een mooi stukje denim. Nee en dan praten we niet over een spijkerbroek. Tegenwoordig vinden mannen het namelijk geweldig wanneer ze hun schoonheid met een denim jurk in armen mogen ontvangen. Heb jij er al eentje in huis? In dit artikel vertellen we meer over de beauty die achter een denimjurk verschuilt zit en hoe je deze het beste kunt dragen.

jeansjurk

Wat maakt een jeansjurk zo sexy?

Dit moet je eigenlijk aan de man vragen. Toch lijkt de man het zeer aantrekkelijk te vinden. Over het algemeen zien vrouwen met een spijkerjurk er sexy, maar tegelijkertijd ook slim uit. Een toepasselijk brilletje maakt het volgens de mannen he-le-maal af.

Hoe kun je de denim dress het beste dragen?

denim-jurkAller eerst zijn er twee keuzes die je moet maken wanneer je een nieuwe jurk uit wilt kiezen. Wat van kleur wassing wil je in de jurk hebben? En hoelang moet de jurk precies zijn? Deze vragen kun je het beste van je eigen uitstraling en/of uiterlijk laten afhangen. Ben je wat donkerder van kleur en heb je donkere ogen? Dan is misschien een lichtere wassing een goed idee. Heb je een wat lichtere huidskleur? Dan raden we je aan te gaan voor een donkere denim jurk.

Ook de lengte van de jurk is veelzeggend over je stijl. Wanneer je kiest voor een lange jurk kunnen sneaker er leuk onder staan. Kies je voor een kortere jurk dan zijn nette of platte schoenen meer gepast. De lengte van de jurk kun je in dit geval laten afhangen van je eigen lengte.

Een denim jurk op maat

Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Wanneer je de denim jurk als gelegenheidsjurk wilt gebruiken, kun je er voor kiezen om het speciaal op maat te laten ontwerpen. Meestal moet je dan wat dieper in de buidel tasten, maar het zal je tijdens speciale gelegenheden absoluut goed doen!

denim-jurk-op-maat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *