Hoe je een klassieke outfit omtovert tot een trendy look

Elke vrouw heeft wel eens een klassieke outfit gedragen en zich afgevraagd hoe ze deze kan omtoveren tot een trendy look. Het goede nieuws is dat er verschillende manieren zijn om dit te doen, of je nu kiest voor een casual, zakelijke of feestelijke outfit.

1. Accessoires

Een van de makkelijkste manieren om een klassieke outfit trendy te maken, is door het toevoegen van de juiste accessoires. Denk aan een statement ketting, opvallende oorbellen, een gekleurde sjaal of een stijlvolle tas. Deze items voegen een vleugje persoonlijkheid en stijl toe aan je outfit en kunnen het verschil maken tussen een saaie en een trendy look.

2. Mix en match

Een andere manier om je klassieke outfit trendy te maken, is door verschillende items met elkaar te mixen en matchen. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke blazer in combinatie met een stoere spijkerbroek en sneakers. Of draag een gebloemde jurk met een leren jack en enkellaarsjes voor een hippe look. Durf te experimenteren en combineer verschillende stijlen met elkaar.

3. Prints en patronen

Een leuke manier om je klassieke outfit een trendy twist te geven is door te spelen met prints en patronen. Kies bijvoorbeeld voor een ruitjesblouse in plaats van een effen exemplaar, of draag een gestreepte pantalon in plaats van een effen broek. Prints en patronen voegen wat extra pit toe aan je outfit en maken het net wat interessanter.

4. Kleur

Een andere simpelere manier om je outfit trendy te maken is door het toevoegen van kleur. Kies bijvoorbeeld voor een felgekleurde jas, tas of schoenen om je outfit wat op te vrolijken. Of kies voor een kleurrijke sjaal of ketting om wat extra kleur toe te voegen aan je outfit. Door te spelen met kleur worden klassieke stukken net wat hipper.

Al met al zijn er verschillende manieren om je klassieke outfit om te toveren tot een trendy look. Door het toevoegen van accessoires, het mixen en matchen van verschillende stijlen, spelen met prints en patronen en het toevoegen van kleur kun je je outfit net wat interessanter maken en maak jij je outfit helemaal hip en trendy.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.