[ad_1]

Trend 1: Duurzame Mode

De afgelopen jaren is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden binnen de mode-industrie. Ook in 2023 zal deze trend doorzetten, waarbij steeds meer merken gaan voor duurzame materialen en productieprocessen. Hierbij kun je denken aan gerecyclede stoffen, biologisch katoen en productie op een eerlijke en duurzame manier.

Trend 2: Kleurrijke Prints

2023 zal een jaar zijn van kleurrijke en opvallende prints. Hierbij kun je denken aan bloemenmotieven, dierenprints en felgekleurde strepen. Prints zullen niet alleen te zien zijn op kledingstukken maar ook op accessoires, zoals tassen, schoenen en sieraden.

Trend 3: Oversized Silhouetten

De oversized trend zal in 2023 nog steeds heel populair zijn. Dit betekent onder andere dat wijde en losse kledingstukken de boventoon voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oversized jassen, broeken en blouses. Deze zorgen voor een comfortabele en nonchalante uitstraling.

Trend 4: Sportieve Invloeden

Ook sportieve invloeden worden steeds vaker verwerkt in modecollecties. In 2023 zullen sportieve kledingstukken zoals sweatpants en hoodies een vaste plek krijgen binnen de modetrends. Dit kan worden gecombineerd met andere modetrends, zoals bijvoorbeeld de oversized trend.

Trend 5: Minimalistische Stijl

De minimalistische stijl zullen we ook in 2023 veel terugzien. Dit betekent dat de focus ligt op basic kledingstukken zoals effen shirts, broeken en blouses. Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit wit, zwart en grijstinten.

Trend 6: 90’s Vintage Vibes

De jaren 90 blijven een inspiratiebron voor de mode-industrie. In 2023 zullen de 90’s vintage vibes weer helemaal terugkeren. Zo zullen we veel denim zien, crop tops en tinten zoals babyblauw en lila. Daarnaast zullen ook de wijde broeken en accessoires zoals scrunchies en haarspelden niet ontbreken.

Trend 7: Statement Pieces

Statement pieces zijn kledingstukken of accessoires die opvallen en een outfit compleet maken. Dit kunnen bijvoorbeeld grote oorbellen zijn, een opvallende tas of een blazer met een unieke print. In 2023 zal deze trend doorzetten en kunnen we veel statement pieces verwachten in de collecties van diverse merken.

[ad_2]

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *