blouse-jurk

De blouse dress is een bekende jurk en in vele verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. De keuze is reuze, zo worden er korte en lange uitvoeringen aangeboden. Ook kun je kiezen tussen een simpele kleur of een jurk met leuke bloemetjes.

 

In dit artikel gaan we je helpen bij het vinden van de juiste kleur blouse dress. De kleur van je ogen, huid en haar zijn bepalend voor de jurk die het beste bij je past. We omschrijven op basis van de seizoenen vier verschillende types voor je.

De lente type

Als je een lente type bent, wil dat niet zeggen dat je in de lente geboren bent. Het zegt meer iets over je uiterlijk. Jij hebt namelijk een lichte tot bruine huid en wordt redelijk snel bruin. Jouw ogen zijn grijs, blauw, bruin of grijsbruin.

blouse-jurken

De kleuren van de jurk die voor jou geschikt zijn: tomatenrood, olijfgroen, marine, zalm en lavendelblauw. Uitkijken moet je met ijswit!

De zomertype

De zomertype is lichter van kleur dan degene die zichzelf tot lentetype mogen bestempelen. Het heeft een lichte en/of rozige huid en de haren zijn blond of lichtbruin van kleur. Dit in combinatie met blauwe en bruine ogen.

 

In dit geval kun je het beste een blouse dress dragen die licht van kleur is, zoals de kleuren helderblauw, citroengeel, bordeaux en blauwrood zijn. Kleuren waar je mee moet oppassen zijn felle kleuren zoals oranje en geel.

De herfsttype

De schoonheden die zichzelf als een herfsttype mogen bestempelen hebben sproetjes en donker haar (rood of donkerbruin). Eigenlijk is alles bij jou donker van kleur, want dat zijn je ogen met de kleuren donkerbruin of groen ook.

blouse-jurkjes

De herfsttypes zien wij het liefst in vanillegeel, mosterd, perzik, mosgroen of lavendelblauw kleuren. Oftewel rustige en gedempte kleuren.

De wintertype

Tot slot hebben we natuurlijk nog de wintertype. Deze types hebben donker tot zwart haar. De ogen stralen meestal blauw, groen, grijs of zwartbruin.

Jij loopt de blits in primaire kleuren, zoals medium blauw, helder rood, paars en pruim. De kleur oranje is voor jou alleen op de dag van koningsdag bestemd. Met deze kleur moet je namelijk oppassen. Tot welke seizoen type behoor jij?

Tip: Combineer je outfit met een leuk armbandje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *