Trouwen op zich is natuurlijk al een vrij dure aangelegenheid. Een van de duurste elementen van een bruiloft is de trouwjurk. Een mooie trouwjurk kan makkelijk duizenden euro’s kosten, en dat is veel geld voor een jurk die je slechts een keer aandoet.

Goedkoop shoppen

Bij De Bruidsmode Outlet in Neerpelt kun je zeer goedkoop shoppen! Hier kun je namelijk prachtige trouwjurken kopen vanaf 199,- euro! Bovendien ben je nooit meer kwijt dan 899,- euro want dat kosten de duurste jurken die Bruidsmode Outlet verkoopt. Een bruiloft hoeft dus niet zo duur uit te pakken als je denkt.

 

Complete bruidsoutfit

Bij Bruidsmode Outlet te Neerpelt heb je aan het juiste adres voor je complete outfit. Zo kun je naast een trouwjurk hier ook terecht voor prachtige sieraden, sluiers, een stola, een sleep,  schoenen en verschillende accessoires. Vanwege de outlet prijzen betaal je nooit te veel en krijg je het mooiste van het mooiste.

 

Exclusieve jurken

Alle jurken die je bij Bruidsmode Outlet kunt kopen zijn uniek. Van elk exemplaar is er maar een. Bovendien bevat de collectie topmerken aan zeer aantrekkelijke prijzen. Denk hierbij aan de merken Blue by Enzoani, Ladybird, Sincerity, Orea Spoza, Avenue Diagonal, Demetrios en Maggie Sottero.

 

De mooiste dag van je leven

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Dit komt mede omdat de dag super goed georganiseerd is, je veel hulp krijgt, en je er op je mooist uitziet. Bruidsmode Outlet heeft meer dan 25 jaar ervaring en vele bruiden de mooiste dag van hun leven bezorgt. Jij als toekomstige bruid, komt al binnen in een ontspannen sfeer… en daar begint het! Welke smaak je ook hebt, van romantisch, modern, of klassiek, bij deze outletstore slaag je gegarandeerd.

 

Waar ligt Neerpelt

Neerpelt ligt in België, vlak over de grens bij Luyksgestel (Nederland). Zowel Nederlanders als Belgen zijn dus van harte welkom! De locatie is gunstig gelegen en goed bereikbaar. Parkeren kan gratis voor de deur!

website http://www.bruidsmodeoutlet.be/

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *