zomerjurken

Zomerjurken – de zoektocht naar dé jurk die bij je past

De zomer zit er alweer bijna aan te komen. En dat betekent dat de zomerjurken weer uit de kast gehaald kunnen worden. Het is altijd maar weer de vraag of de jurken nog bij je passen én of ze je überhaupt nog passen. Met name het laatste puntje kan voor veel frustratie zorgen.

 

Het kan natuurlijk voorkomen dat je geen geschikte zomerjurk in de kast hebt hangen. In dit artikel geven wij jou tips om dé geschikte pasvorm te vinden. Wij hebben per figuur namelijk de beste pasvormen gevonden. Ben je er klaar voor?

 

De peer vorm – een harstikke mooie vorm, maar lang niet altijd de handigste vorm voor zomerjurken. In dit geval zou een lange jurk die over je billen heen valt het beste bij je passen.

 

De voetbalbenen vorm – voor het hebben van vrouwelijke voetbalbenen hoef je niet perse op voetbal te zitten. Geen zorgen, stevige benen kunnen harstikke sexy zijn. Laat door het dragen van een kort rokje zien dat je trots ben op je benen!

 

De grote borsten vorm –je doet er goed aan om een goede ondersteunende bh te dragen. Ook bredere bandjes van de jurk kunnen helpen ter ondersteuning. Vergeet bij het shoppen dus niet je ondersteunende bh mee te nemen!

 

zomerjurkjesKorte benen – heb je altijd al langere benen willen hebben? Probeer dan eens een maxi dress. Wanneer je het riempje iets boven je middel houdt, lijken je benen een stuk langer.
Uiteraard hebben we niet alle vrouwelijke figuren gehad. Staat jouw figuur er niet bij? Niet getreurd, wij komen jou graag in andere artikelen tegemoet. De volgende keer ben jij aan de beurt..

 

Het vinden van de juiste jurk kan een hele opgave zijn. Heb je een favoriet jurkje die jou erg goed zit? Neem deze jurk mee naar de winkel en vraag voor een soortgelijke jurk. Een fijne zomer toegewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *