RockBabe webshop met een edgy signatuur
Jarenlang ergerde Karin van der Pijl zich aan het oerwoud dat online shoppen heet. Deels uit frustratie hierover maar vooral uit een volle overtuiging dat het anders kon, besloot Karin dit voorjaar haar vaste baan op te zeggen en haar eigen webshop te beginnen in vrouwelijke kleding met een rauw, stoer randje. Na maanden voorbereiding en inkopen is de webshop nu live en voert het merken als (start-up) Alix the label, Chaser, It’s Given, 2nd ONE, NU Denmark en andere edgy labels.

 

Veel vrouwen herkennen dit: Je winkelt online en zoekt naar ‘zwarte rok”  en krijgt meer dan 150 resultaten. De moed zakt in je schoenen nadat je 3 pagina’s hebt gescrold. Hierdoor haken veel vrouwen af omdat ze door de nomen het bos niet meer zien. Veel keuze maar weinig dat aansluit bij je stijl.

 

RockBabe fotoshootKarin: “Vroeger ging je naar de stad met je vriendinnen en wist je welke winkels precies jouw stijl kleding verkochten. Soms was één stop genoeg om met een of meerdere complete looks naar buiten te lopen. Het euforie gevoel dat je daarvan kreeg, was geweldig. Die ervaring wil ik online ook geven aan de bezoekers van RockBabe! De stijl die ik voor ogen had toen ik hieraan begon, is misschien niet ieders smaak maar dat hoeft ook niet. Ik verwacht dat mijn klanten echt een mix zullen zijn van leeftijden en achtergronden, met één overeenkomst: ze zijn niet bang om zichzelf te laten zien. Ik hoop dat ze ook precies dat zullen doen want ik kan niet wachten tot ik vrouwen in mijn kleding zie. Dankzij sociale media en de hashtag #RockBabe zou dat zo maar sneller kunnen gaan dan met een winkel in de stad.” We hopen je snel te mogen ontmoeten op www.rockbabe.nl

Door rockbabe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *