maxi-dress

De maxi dress heeft een hele geschiedenis achter de rug. Eens in de zoveel tijd duikt de lange jurk op in de Fashion wereld en is het dragen van deze jurk plotseling weer populair. Wanneer je de dragers van deze lange jurken goed observeert, kom je er achter dat de maxi dress werkelijk voor elke gelegenheid geschikt is.
Voor de degenen die het niet weten – een maxi dress is een jurk tot aan de grond. Ze zijn in veel verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Door de diversiteit in het aanbod zit er ongetwijfeld een leuke jurk voor jou bij!

 

Wanneer komt het dragen van een maxi dress goed van pas?

 

Een middagje shoppen

Ben je van plan om een middagje te shoppen? De gemiddelde vrouw wordt gefrustreerd wanneer ze acht keer op een dag haar spijkerbroek uit en aan moet doen. Met een maxi dress gaat het toch net even wat makkelijker. Tip: wel even een hemdje eronder aan doen of een T-shirt meenemen.

maxi-dresses

Een dagje naar het strand

Nu mag strandweer in Nederland een uitzondering zijn, in het buitenland moet je er  wel op voorbereid zijn. Je doet er dan ook goed aan minstens één maxi dress mee te nemen. Ze zijn ideaal geschikt voor warm weer en je kunt er gemakkelijk een bikini onder dragen.

 

Voor een nerveus moment

Iedereen kent de momenten dat de spanning even toeslaat. Deze momenten kunnen vlak voor een eindpresentatie of wanneer je met een onbekende jongen date optreden. Wat het ook mag wezen; de maxi dress is ideaal geschikt voor nerveuze buien, waarbij letterlijk het zweet naar beneden loopt. Tsja, we hebben er allemaal wel eens last van..

 

Tot slot

Had je gedacht dat de maxi dress zo multifunctioneel was? Wij niet, maar doordat we de jurk steeds vaker tegen komen vonden we het een goede reden om er een artikel over te schrijven. We hopen dat je er wat aan hebt gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *