Voor veel mannen is het lastig een gevarieerde kledingkast te vullen. Wat je vaak terugziet zijn donkere kleuren, die overal goed te mee te combineren zijn. Om deze sleur te doorbreken hebben wij wat tips opgesteld, want wie wordt er nou vrolijk van die zwarte massa in je garderobe?

 

Breng meer kleur in je kast!

 

De eerste en meest voor de hand liggende tip is natuurlijk om meer kleur in je kleding te brengen! Ik vind zelf de polo’s van PME legend erg mooi. Hoe moeilijk dit misschien in eerste instantie lijkt, probeer het gewoon. Je zult namelijk zien dat als je jezelf dwingt om meer kleur te kopen, je er een steeds beter gevoel bij gaat krijgen en je het goed kan combineren.

 

Gebruik meer accessoires

 

Een andere goede tip, die ook nog snel te bewerkstelligen is, is het kopen van meer accessoires. Je kunt een saaie outfit namelijk een stuk vrolijker maken met leuke sokken of een mooie riem. Wees hierbij niet bang om hem te combineren, bij een basic outfit kan een uitgesproken accessoire namelijk altijd.

 

Draag eens een ander type kledingstuk

 

Probeer eens een ander type kledingstuk. Draag jij alleen maar spijkerbroeken of juist alleen maar pantalon? Probeer dan eens iets anders. Het is natuurlijk erg comfortabel om elke keer een greep uit je kast te doen en een goed passende outfit bij elkaar te hebben, maar zo zie je er wel altijd hetzelfde uit. Er zijn steeds meer variaties te bedenken. Je kunt bijvoorbeeld prima een colbert binnen aan. Daarnaast zien we steeds vaker de pantalons van joggingachtige stof. Dit geeft je een hele andere look dan bijvoorbeeld een normale pantalon.

 

Verrijk je kast met wat leuke prints

 

Probeer meer prints. Prints zijn eigenlijk altijd goed. Sommige prints zijn tijdlozer dan andere, maar je kunt ze vaak wel aan bij een normale outfit. Je zult bij prints waarschijnlijk denken aan een overhemd, maar prints kunnen ook prima op een broek. Als je de rest van je outfit maar wat ingetogener houdt.

 

Volg deze tips en je zult zeker complimenten ontvangen!

 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *