De zomer is weer aangebroken en dat betekent dat velen van ons op vakantie gaan. Ben jij van plan om een stedentrip te maken? Dan neem je waarschijnlijk maar weinig spullen mee. Het is daarom handig om duidelijke keuzes te maken wat je kleding betreft. Maar je wilt er natuurlijk wel goed uitzien. Wij laten je weten welke items je in ieder geval mee moet nemen.

 

Comfortabele schoenen

 

Wat absoluut niet mag ontbreken zijn comfortabele schoenen. Tijdens een stedentrip zal je namelijk veel moeten lopen en dan is het natuurlijk een ramp als je voeten pijn gaan doen. Als je van plan bent veel uit te gaan is het misschien ook handig om donkere schoenen mee te nemen. Deze zijn namelijk een stuk beter schoon te houden, want je zult er vlekken niet zo snel op zien.

 

Korte en lange broek

 

Wat je sowieso mee moet nemen zijn een lange en een korte broek. Bijvoorbeeld een met jeans Het weer is namelijk gewoon niet te voorspellen. Voor de lange broek zouden wij je aanrader om voor een spijkerbroek te gaan. De korte broek maakt eigenlijk niet uit, zolang deze maar ’s zomers is. Op deze manier ben je op alle gelegenheden en weersomstandigheden voorbereid.

 

Een ’s zomers jasje

 

Een ’s zomers jasje. Het is altijd verstandig om een ’s zomers jasje of spijkerjack mee te nemen. Vooral voor in de avond is het fijn om dit bij je te hebben. Kies voor een jasje wat niet te dik is een goed is te combineren. Een dunne parajumpers jas is hiervoor bijvoorbeeld geschikt. Je moet hem alleen wel meenemen als je de deur uitgaat. Anders moet je hem weer ophalen bij je hotel of appartement. Het is dus fijn als je hem klein kan opvouwen zodat hij makkelijk is mee te nemen.

 

Een overshirt

 

Voor bovenkleding is het altijd handig om een overshirt mee te nemen. Dit is eigenlijk gewoon een overhemd, maar dan wat dikker. Je kunt deze als het koud is dus al overhemd dragen en als het warmer is kun je hem als een jasje aan. Doordat het dus multifunctioneel is bespaard het weer wat ruimte in je koffer!

 

Een casual overhemd

 

Tot slot is het verstandig om een casual overhemd mee te nemen. Dit kun je aan tijdens een lekker diner, maar je kunt het ook gewoon overdag dragen. Het is aan te raden te gaan voor een overhemd met een dunne stof en een lichte kleur. Zo blijf je lekker koel op de warme dagen.

 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *