cocktail-jurken

Een cocktailjurk. De naam doet je misschien vermoeden dat de jurk slechts geschikt is voor feestjes. Alhoewel hier een kern van waarheid in zit, probeerden wij verder te kijken dan onze neus lang is. Lees je met ons mee?

Een stukje geschiedenis

Geschiedenis was voor de meesten onder ons niet het meest favoriete onderdeel van de middelbare school. Toch haken we even kort in op de geschiedenis van de Cocktailjurk. Waar de jurk in het verleden tot de enkels gedragen werd, komt het momenteel niet verder dan de knieën. Tevens behoorde de jurk in het verleden tot kleding wat geschikt was voor speciale gelegenheden. Hedendaags wordt de jurk op verschillende gelegenheden gedragen.

cocktail-jurk

Waar kun je de jurk aan herkennen?

Zoals je hierboven al hebt gelezen behoort de cocktailjurk tot de kortere jurken. De jurk loopt door tot de knieën. In de meeste gevallen ziet de jurk er kleurrijk en fleurig uit. De jurk kan een camouflerende uitstraling hebben, waardoor het voor vrouwen mogelijk is op bepaalde aspecten van het lichaam te verbergen. De jurken zijn super vrouwelijk en dus geschikt voor iedere vrouw!

 

De meeste jurken beschikken over een stretching. Dit betekent dat je met deze jurken prima een avondje los kunt gaan zonder je zorgen te hoeven maken over de jurk. Daarnaast zit de jurk strak genoeg, zodat je mooie figuur goed na buiten komt.

cocktail-jurkjes

Heb jij al een cocktailjurk in de kast hangen?

Als je deze vraag met een ‘nee’ moet beantwoorden, kunnen wij je de cocktailjurk van harte aanraden. De jurk zit comfortabeler dan dat het eruit ziet en is geschikt voor veel gelegenheden. Daarbij zie je er ook nog eens erg sexy uit. Ook voor vrouwen met vollere benen kan het er harstikke leuk uit zien! Dus, wanneer zien we jou in een cocktailjurk verschijnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *