blackhead-maskerWat is een mee-eter

Een mee-eter is een ophoping van hoorn en talg met elkaar gemengd. Dit mengsel is verzamelt zich in een haarzakje. Dit heeft een zwarte kleur omdat het organische pigment van de huid keratine bevat. Mee-eters bevinden zich het meest op het gezicht waaronder de neus, de nek, het oor en de rug en ziet er uit als een zwart puntje. Vooral in de pubertijd komen mee-eters het meeste voor.

Oorzaken van mee-eters

Wanneer men minerale oliën gebruikt zoals vaseline, kunnen mee-eters sneller ontstaan. Er ontstaat dan een zogenaamde verhoorningsstoornis. Vaak spreekt men van blackheads en whiteheads. Blackheads zijn open comedonen en whiteheads, gesloten comedonen. Een comedo is in het latijn een mee-eter.

Wat te doen tegen mee-eters

verwijder-mee-etersGelukkig is er iets tegen blackheads te doen en daar gebruik je eenvoudig een blackhead masker voor. Dit is een masker waarmee je eenvoudig jeugdpuistjes en mee-eters verwijderd binnen enkele minuten. Je hoeft dus niet dagen of weken te wachten voor het juiste resultaat. Het blackhead masker zuigt de talg en bacteriën op uit de huid en hierdoor verdwijnen deze onzuiverheden.

Blackhead masker gebruiken

Als eerst dien je de huid te reinigen met een toner of lotion. Indien je een droog huidtype hebt dan is een hydraterende toner of lotion aanbevolen. Vervolgens droog je de huid goed af. Probeer te deppen met een handdoek in plaats van te wrijven. Vooral bij een gevoelige huid is dit van belang. Bij het aanbrengen van de speciale crème is het belangrijk om de ogen, wenkbrauwen en lippen te vermijden. De crème is binnen 30 minuten volledig opgedroogd waardoor er een masker ontstaat welke vervolgens weer te verwijderen is. Het masker heeft alle oneffenheden geabsorbeerd en de huid is weer volledig schoon. Mee-eters, puistjes en dode huidcellen worden probleemloos verwijderd en je gezicht is weer schoon en zacht en voelt weer als nieuw. Wil je dus mee-eters verwijderen dan is een blackhead masker de oplossing!

blackhead-masker-kopen

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *