Artikel schrijven

Wil jij ook een artikel schrijven voor op deze fashion blog? Dat kan!

We stellen wel eisen aan je fashion artikel. Zodoende houden we de site op peil en kunnen we onze bezoekers nog wat kwaliteit bieden.

De regels zijn simpel

Uiteraard moet je artikel wel over mode gaan waaronder make-up, beauty en alles wat met schoonheid en er goed uit zien te maken heeft. Het artikel dat je schrijft moet 100% uniek zijn en er mogen geen stukken worden gekopieerd van bestaande teksten. Je mag maximaal 1 backlink gebruiken die verwijst naar een andere website. Je artikel moet minimaal 250 woorden lang zijn en fatsoenlijk Nederlands. Voeg aub een afbeelding toe aan je artikel. Dit is niet alleen beter voor Google maar ook leuker voor de bezoeker. ARTIKELEN DIE NIET VOLDOEN AAN DE REGELS WORDEN NIET TOEGELATEN.

Aanmelden

Je kunt gratis een account aanmaken en beginnen met schrijven. Elk artikel wordt gekeurd of deze voldoet aan de regels. Deze zijn hierboven te lezen.

Maak direct een gratis account aan

Na het aanmaken van je account ontvang je direct een mailtje. In sommige gevallen komt deze in je spam terecht (helaas). In dit mailtje staat je wachtwoord. Je kunt, als je wilt, het wachtwoord aanpassen. Log hiervoor in en pas je wachtwoord aan in je gebruikersaccount.

 

Schrijftips

Ben je nog niet zo ervaren dan wil je wellicht onze schrijftips eens doorlezen. Hier hebben wij 7 nuttige tips opgesteld welke je helpen bij een goed artikel te schrijven welke tevens goed gevonden gaat worden.